CARA HIDANGAN:-
BAHAN-BAHAN
Pes Mee Bandung HPA
1 Keping Tauhu Goreng
Sayur Sawi
Udang
5 Biji Telur Ayam
1.2 Liter Air
1 Mee Kuning Radix
CARA MEMASAK
Didihkan 1.2 Liter Air
Masukkan Pes Mee Bandung HPA
Biarkan Mendidih Selama 5 Minit
Masukkan Tauhu dan Udang
Selepas itu Masukkan Telur
Sebiji-sebiji Sehingga Masak
Masukkan Mee Kuning dan
Sayur Sawi Hijau
Biarkan 2-3 minit
Sedia Untuk Dihidang
CARA PENYEDIAAN MEE KUNING RADIX
Masak air hingga mendidih
Masukkan Mee Kuning Radix selama 3 minit
Toskan dan sedia dimakan
PES MEE BANDUNG HPA RM 7.00
No comments:
Post a Comment