Friday, June 25, 2010

30 minit Mee Bandung HPA dah sedia dimakan





CARA HIDANGAN:-

BAHAN-BAHAN

Pes Mee Bandung HPA

1 Keping Tauhu Goreng

Sayur Sawi

Udang

5 Biji Telur Ayam

1.2 Liter Air

1 Mee Kuning Radix

CARA MEMASAK

Didihkan 1.2 Liter Air

Masukkan Pes Mee Bandung HPA

Biarkan Mendidih Selama 5 Minit

Masukkan Tauhu dan Udang

Selepas itu Masukkan Telur

Sebiji-sebiji Sehingga Masak

Masukkan Mee Kuning dan

Sayur Sawi Hijau

Biarkan 2-3 minit

Sedia Untuk Dihidang


CARA PENYEDIAAN MEE KUNING RADIX

Masak air hingga mendidih

Masukkan Mee Kuning Radix selama 3 minit

Toskan dan sedia dimakan


sangat mudah disediakan dan sangat sesuai untuk dibawa kemana-mana.berkhemah,BBQ, family day,picnic, jamuan dan sebagainya.apa yang anda perlukan hanyalah air panas sahaja...


Kos Hidangan:-


MEE KUNING RADIX RM 4.00
PES MEE BANDUNG HPA RM 7.00

No comments: